Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak jsme byli dneska zas po 14 dnech běhat. Trošku to panička fláká, ale je fakt, že v týdnu už běhat nejde, protože než dorazí z práce je tma jak v pytli. Sice jí už napadlo běhat s čelovkou, aby se v lese nezabíjela o kořeny, pařezy apod. jí narafičené věci, ale nakonec to zavrhla, že by už na ní asi fakt obyčejní procházkáři zavolali MP (měšťáky), jako, že tu po lese běhá úchyl s baterkou. Mno, takže nyní se naše sportovní výkony přesouvají pouze na víkendy.

Sice těch 14 dní de facto nedělala nic, ale kondička jí zůstala. Dali jsme si naše 2 kiláčky a dobrý. A dokonce už i malinko zrychlila tempo, že jsem nemusel jen klusat, ale občas i přešel do cvalu.:-) Ale je teda fakt, že mě se dneska moc tahat nechtělo. Když jsme šli do lesa, potkal jsem v parku novou kámošku na hraní - bílou boxerku. Krasavice, samej sval a šlacha a krásně jsme si spolu zaběhali a já jí pak asi nemoh dostat z hlavy či co a byl myšlenkama úplně jinde, než v kšírách a na šňůře. Ale ty dva kiláčky mě přesvědčila, abych tahal a pak už jsme šli domů.

Cestou jsme potkali mrňavýho samojeda Barsiho, kterej si se mnou chtěl hrát, ale jeho panička měla strach, abych mu něco neudělal. Pche, nevim co. S mrňata nehraju, furt to jen hystericky ječí a tak. Jenže Barsínek furt vytrvale zdrhal za náma, tak jsme zastavili a panička ho odchytla, aby si ho jeho panička mohla vzít. Mrňous pěkně kousal, tak moje panička hned začla vyzvídat, jestli ho už trošku vychovávaj a jestli s ním někam choděj do štěněcí školky bo tak. No, výchova prý nic moc a nikam nechoděj. Tak paní dostala užitečný rady, mám pocit, že byla za ně i docela ráda, kam s ním chodit a hlavně ho pouštět mezi psy, aby se otrkal a zjistil kam až smí zajít a kam už ne.

Paničce ho bylo docela líto, protože samojed v paneláku je fakt chudák, ale prý se tak za půl roku budou stěhovat do baráku, takže tam to už bude mít lepší. No, třeba ho ještě za ten půl rok, co tu bodou občas potkáme a uvidíme, jak se zlepšuje.

Když jsme příšli domů, nabaštili jsme se a za chvili pak vyrazili za páníčkem kousek za Prahu, abych si tam udělali výletík. Ale o tom ve zvláštním článku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář