Jdi na obsah Jdi na menu
 


Teda vážně mě panička překvapuje. Jak jsem počítal, v pátek jsme běhat nešli a myslel jsem, že z toho teda jako sešlo úplně, ale ono nee. Dneska zas natáhla běhací oblečky, dokonce i kulíška si dneska vzala a vyrazili jsme do lesa.

A bylo znát, že se zas vrací do formy. Minule jsme spíš jen tak trénovali povely, který jsem samo hned pochopil, takže dneska nám to šlo líp, protože jsem už po ní neskákal a krásně tahal. Není teda zatím žádný maratonec (to teda mimochodem nejsem ani já a asi ani nikdy nebudem), ale pěkné dva kiláčky jsme si v kuse zaběhli. Já teda spíš klusal, ona je totiž děsně pomalá. Ale tak to snad taky časem doženem a až zrychlí, to bude teprv sranda. Už teďka na nás v lese obyčejní pejskaři, cyklisti a procházkáři koukaj dost nevěřícně, ale co, hlavně, že my si to užíváme a máme dobrý pocit, že děláme něco pro svoje zdraví a trávíme spolu čas aktivně i přes týden.

Třeba jednou dotáhneme páníčka, aby na nás počkal až budem dobíhat a udělá nám pár fotek. Jinak nebudou, protože páníčka opravdu k pohybu nepřemluvíme. Škoda, mohla být sranda.:-)))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář