Jdi na obsah Jdi na menu
 


Draháň a Hostík - 23.07.08

25. 7. 2008

Jelikož se množí stížnosti, že neaktualizujem (což vůbec není pravda, jen nepíšem článečky), rozhodla panička, že teda něco máló zase sepíšem.

Ve středu jsme byli vzati na dlouhou prochajdu do Draháně, sice jsme nedošli dolů v k Vltavě, ale jelikož nebylo zas až takový vedro, nevadilo nám to. Procourali jsme tedy horní část Draháně a prochajda nám trvala 2 hodinky. Musím ale říct, že panička už nemá vůbec žádnou kondičku. Funěla jak lokomotiva a stále předstírala nějaký hledání čtyřlístků či co, ale já moc dobře věděl, že se potřebuje vydýchat.:-) A nejhorší na tom je, že to s ní bude čím dál tím horší.

Ale musím jí zas nechat, že nám připravila ještě překvápko na večer, jeli jsme po dlouhé době na cvičák do Hostíku. Jakmile jsem poznal kam jedem, děsně jsem se těšil. A měl jsem na co. Cvíčo bylo, jako vždy, super. Sice jsme se v půlce vystřídali s Bojarem, ale on to taky potřebuje a byl přímo nadšen. Pavel ho ani nemoh poznat, jak hodně zhubnul.:-)

Když jsme docvičili, šli jsme ještě s Luckou a Benjim na prochajdu, takže jsme den zakončili opravdu akčně a já byl maximálně spokojen.

Doufám, že budem zase chodit častěji, tohle mě vážně baví.

fotky z prochajdy v Draháni

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář