Jdi na obsah Jdi na menu
 


MVP Interdog Bohemia Mladá Boleslav - 01.09.07

3. 9. 2007

Teda jako já nevim, jestli ještě k ex-paničce budu jezdit. V SO jsme vstávali odporně brzo, už v 7 hodin, a to přitom ví, jak nesnášim ranní vstávání. Příště si to budu muset rozmyslet než na to kývnu. A to si mě pak ještě dovolila narvat do auta (a to úplně samotnou a bez Majkýska) a někam jsme jely. Ale zas jsem se aspoň trošku dospala (už jsem totiž velká holka a v autě nezvracim) a čekala, co to na mě zase vymyslela.

Na místo jsme dojely asi za hodinu, zaparkovaly na takový louce, kde už bylo děsně moc aut a vyrazily směrem, kde jsem cítila spoustu pejsků. Koupila si lístek, já prošla veterinární kontrolou (no, já, spíš můj ohlodanej očkovací průkaz:-)) a vešly jsme do areálu, kde bylo strašně moc psů a ještě víc lidí. Chvilku tam tak jako bloudila, pak se zastavila u jednoho kruhu (nevim, proč se tomu říká kruh, když je to obdélník nebo čtverec), zjistila u svých známých, že Dáša s Eliz ještě nedorazily a šly jsme se kouknout po Benjim. Toho jsme našly hned a mrňous spal na upravovacím stolku a vůbec mu ten rumraj kolem nevadil. Ovšem jakmile zjistil, že tam jsem, hned chtěl hrát. Jenže se šel ještě předvádět, tak jsem ho nemohla moc pomuchlat a furt jsme byli usměrňováni. Na řadu šel asi až za půl hodinky, tak jsme si to tam šly s Jitkou ještě obejít a kouknout se, co dneska koupí. Musím ale říct, že se fakt ovládala, nakonec koupila jen osvědčené mňamky od Happy Dog a nálepku na auto. Bohužel jen staffordí, protože pointří byla vyprodaná. Z čehož byla děsně smutná, protože konečně našla obchod, kde je maj, ale zas jí nebylo přáno ji koupit. Tak snad příště se to už konečně povede.

Pak jsme akorát došly zpátky za Benjim, když se šel předvést. Postoj měl hezkej a v pohybu se taky předvedl. Ale možná až moc. Hopsal tam jak zajíc.:-) Potom byl postaven na stůl a paní rozhodčí ho začala prohlížet a prohmatávat. Mno, "překvapivě" si všimla, že je hubenej a to Benjiho stálo "V" před to "N", který nakonec dostal. Takže zatím má jen "nadějný", ale on to dožene, je mu teprve půl roku, tak má ještě dostatek času na to zmohutnět. Lucka potom říkala, že rozhodčí označila Benjiho za skaláru, jak je hubenej. No, nevim, ploutvičky mu teda ještě nerostou.:-) Ale jinak měl moc hezký posudek, takže z něj určo nakonec ten výstavní žampion bude.

Lucka ještě musela fotit kamarádku s kokroušema, tak jsme se přenusuly zas k výmarům, kde už byla Dáša s Elizabeth a zrovna se chystaly na předvádění. Jitka to měla fakt dobře načasovaný. Eliz běhala i stála jak výstavní profesionál, takže nebylo divu, že si odnesla hodnocení "velmi nadějná" a moc hezký posudek. Dáša byla strašně šťastná a bylo vidět, že si fakt oddychla. Jejich výstavní premiéra dopadla skvěle.

Potom jsme si to tam ještě s ex-paničkou jednou prošly, já si našla super bulíkovskýho kamaráda, se kterým jsme chvíli hráli, ale Jitku to tam nějak tentokrát nebavilo, takže jsme vyrazily směr Praha. Nalepila si ještě staffordí nálepku na auto a mohly jsme vyjet.

Dorazily jsme domů, já zalehla k odpočívání, ke kterému mi byl přidán ještě Bojar a Jitka s Majkym i náhradním páníčkem odjeli.

Jukněte, jak bylo na výstavě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář