Jdi na obsah Jdi na menu
 


MVP Letňany 17.11.07

17. 11. 2007

Dneska zas zvonil budík nějak moc brzo, už v půl 9. No, ale než se páníci vyhrabali z pelíšku, ještě to chvíli trvalo. Pak proběhli takový ty procedury, jako mytí, čištění zubů, moje venčení, moje snídaně a pak, představte si, páníčci drze odešli a mě nechali doma. Fakt drzost!!!

Potom mi to teda panička všechno vyprávěla, ale stejně. Jsem se doma nudil a oni si zatím klidně couraj po výstavišti v Letňanech a čučej na cizí pejsky. Ale prý tam byli i moji kamarádi a to spíš jsem byl naštvanej, protože jsem je neviděl.

Byl tam Benji, Arwenka, Bertička, Eliz, Cita a mnoho dalších, hlavně kámošů z flyballu.

Páníci si to tam prošli, u všech stánků nakoukli, co mají a panička konečně sehnala samolepku na auto s pointrem, tak byla moooc spokojená a pak nám ještě koupili reflexní obojky, abychom za šera byli dobře vidět. Když to tam tak procházej, tak u jednoho stánku ležel na stolečku pudl. Panička si nejdřív myslela, že je to umělý, ale když přišla blíž, tak viděla, že je to živej pes. Ten pudl byl totiž nabarven na růžovo. Nechápu a ani si to nechci představovat. Kdyby takhle chtěla obarvit mě, bych se dobrovolně odstěhoval. A hlavně bych se styděl vyjít ven, by se mi všichni v parku smáli.

Ale samo tam nejeli jen nakoupit, ale hlavně se podívat na holky, jak dopadnou. První z kámošů šla Arwenka. V její skupině byly 3 fenky a ač se Arwenka předvedla fakt skvěle, skončila nakonec "pouze" jako N2. Ale i tak je to naše krasavice.

Páníci prý potkali i mojí super hrací kámošku RR Citu, která když viděla paničku, šla jí mohutně vítat a furt jí zkoumala tašku, jestli tam náhodou nejsem schovanej. No, nebyl jsem a ještě, že tak, to by totiž bylo pěkný tóčo. S Citou suprově hrajem a kdo neuhne, má smůlu.:-) Cituška je nejen skvělá hrací kámoška, ale i velká žampionka a skončila jako V3.

Samo na výstavě byly i Dáši se svými ohařicemi Berthou a Elizabeth, ale ty páníčci v kruhu neviděli. Eliz ale skončila z osmi fen v třídě dorostu jako VN1, což je prostě super úspěch a ještě pak skončili na 3. místě z 20-ti chovatelských stanic. A Bertička je šampionkou dne, ta si odnesla z třídy mladých titul CAJC. Běhala pak ještě o BOB, ale tam se už, bohužel, nezadařilo. Ale i tak je to obrovský úspěch.

Nakonec se šli páníci koukat na Benjiho. Benji krásně cupital vedle Lucky, už ani po ní moc neskákal, postoj měl taky suprovej, ale stejně zase dostal své "oblíbené" N jako nadějný. Prý nemá hotové předhrudí a málo klenutá žebra a je na horní hranici kohoutkové výšky. Ale má zas dobrý prostorový pohyb bo co a tak. Určitě detailnější popis najdete brzo na jeho stránkách. Panička si z něj dělala srandu, že prostě nemá "kozy" a že mu teda necháme udělat silikonový.:-) Chudinka, už teďka je za blondýnu a ješte by k tomu byl silikonovej. No, spíš ho Lucka zapřáhne do postroje, aby si ten hrudník vychodil. A když ne, tak se nic nestane a Benji se bude aspoň naplno věnovat kariéře v agility a dogtrekkům.

No a to byl zlatý hřeb dne, takže se páníci sebrali a uráčili se taky dorazit za mnou. Panička si šla umýt okna u auta, protože na ty zaflekacený od našich čumáčků tu nálepku nechtěla dávat a taky říkala, že přes to zadní skoro už ani nevidí. Takže od teďka našeho formánka stopro všude poznáte. Krásně se tam ty samolepky vyjímaj.:-)

A pak jsme odpočívali a nabírali síly na zítřek, kdy se uskuteční zkoušky v Hostíku na které jdu a kde se pokusím složit ZPU1. Tak mi držte tlapky a palce!!!:-)

fotky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář