Jdi na obsah Jdi na menu
 


MVP Letňany 22.03.08

23. 3. 2008

Panička mi nějak vlčí, budu jí muset utáhnout obojek a zkrátit vodítko, normálně mě dneska ráno nechala doma a sama si odkráčela mezi spoustu pejsků na mezinárodní výstavu psů a dokonce měla tu drzost, že jednoho i vystavovala. Hahaha, moje panička ve výstavním kruhu. Fakt ftipný.:-)))

Jelikož Adéla je stále ještě o berli, nemohla si Arýse odvodit sama a jelikož ostatní holky vystavovaly svoje pesáky, uvolila se ta moje, že Arwenku vystaví. Mno, jak jsem tak koukal na fotky, na to, že nikdy nevystavovala, docela jí to i šlo. Arwenka pěkně spolupracovala a "vychodily" si VD a moc hezký posudek. Který si teda nepamatuje, ale byl fakt hezkej.

A taky zjistila, že vystavovat svýho psa je dost nuda a že z tý výstavy dotyčný nic nemá. Nestihla si skoro nic prohlídnout, nestihla žádnýho mýho kámoše či kámošku v kruhu, takže nic neviděla. Ale přeci jen nám něco koupila, takže jsme nepřišli zkrátka, to je jasný.

Myslel jsem, že odpolko půjdem na pořádnou prochajdu, když jsme byli takhle necitelně opuštěni a panička furt tvrdila, jak má výčitky svědomí, ale ani to nebylo. Naložili nás s páníčkem do auta a někam jsme jeli. Myslel jsem si, že na ten výlet, ale nakonec nás vypustili u páníčka na chalupě, kde bylo děsně lidí, ale hlavně 5-ti měsíční labrador Monty páníčkovi sestry a jejího manžela, kterej je suprově hrací a konečně trošku rostlej, takže ho můžu pořádně mučit.:-) Řádili jsme na zahradě skoro celý 3 hodiny, co jsme tam byli, takže panička byla spokojená, že se přeci jen trošku unavím, když měla ty výčitky, že jsme dneska nikam nešli.:-) Ale myslíte si, že vzala foťák, aby  nás nafotila? Samozřejmě, že ne, takže si můžete jen představit, jak jsme tam lítali a že Monty docela rychle změnil barvu ze žluté na černou.:-)))

K večeru jsme už jeli domů, panička si libovala, že přeci jen budu unaven, ale nebylo to moc znát. Doma jsme řádili ještě docela dlouho, než jsem usoudil, že jsem dostatečně unaven a můžu si jít teda lehnout.:-)

Ale na zítřek to vypadá trošku lépe, panička se dohodla s Ančí Žufrikovou, že bychom odpolko mohli podniknout prochajdu Drahání, tak se snad konečně pořádně projdem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář