Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oblastní výstava Kunratice - 14.06.08

16. 6. 2008

V sobotu jsme vyrazili podpořit naše papírové kamarády, kteří jeli zkusit své výstavní štěstí na Oblastní výstavu psů do Kunratic. A jelikož se tahle akcička koná venku, vzala nás panička sebou. Pejsků tam bylo docela dost, ale nás samo nejvíc zajímali naši kámoši - Benji, Žufrik, Arwen, Eliz a Bertha.

Nám to tedy je celkem šumák, kdo má kolik titulů, ale dle spokojenosti všech paniček bych řek, že všichni dopadli velice dobře. Pamatuju si teda hlavně Benjiho, páč dostal své historicky první V1 a k tomu ještě vítěze třídy mladých. My to teda víme celou dobu, že je to krasavec, jen Lucka je vždycky hroznej pesimista. Ale o to víc takovýhle úspěch potěší. 

Po skončení předvedení si šly holky koupit nějaký to pití a jídlo, na chvíli si sedly na lavičku, pokecaly se Žufrikovcema a pak se jaly prohlížet stánky, kterých tam tedy moc nebylo, ale i tak nám panička něco koupila. Píšťalku, aby na nás nemusela vřeštět na celej les:-) a dlouhý přepínací vodítko. A páč jsem sympaťák, dostali jsme k vodítku ještě pytlík psích piškotů. Asi mě prý bude brát častěji, jí nikdo nikdy nic nedá a nade mnou se furt někdo rozplýval a ještě jsem dostal piškoty za čtyři pětky.:-)

Chvíli jsme se ještě kochali vystavujícími se pejsky a pak už nasedli do auta a vyjeli směr Jílové, abychom hodili Lucku na chatu a taky abychom spáchali menší prochajdu. Konečně jsem se zas po dlouhé době trošku vyběhal a unavil, tak jsem byl spokojen. Jak je teďka panička "nemocná" moc se toho u nás neděje, tak jsem rád, za každou pořádnější prochajdu. Po prochajdě jsme ještě "vyjedli a vypili" Koulouchovi:-) a pomalinku razili zpátky k domovu, kde jsme se akorát potkali s páníčkem, který měl tenhle víkend, díky Muzejní noci, spoustu práce a pořád někde jezdil.

Jojo, tahle sobotička se zase jednou vyvedla dle mého gusta a mrknout na to můžete sem.