Jdi na obsah Jdi na menu
 


Leden - už hubne měsíc

10. 1. 2008

Tak, dneska nás panička vzala na veterinu, ale já teda toho pana doktora neznal. Byl to totiž Bojarův osobní veterinář. Ale to mi nebránilo v tom, abych se tvářil jako děsně týranej pejsek, protože mu budou minimálně řezat nohu. No, nožky mi nakonec zůstaly všechny čtyři a Bojarovi vlastně taky. I když ten tam nechal trošku krve, jelikož ho panička nechala vyšetřit, jestli má v pořádku játra, ledviny, štítnou žlázu a jestli náhodou nemá cukrovku. Tak cukrovku nemá (to nám zjistil pan doktor hned) a ostatní budem vědět zítra a štítku asi až v pondělí. Pak mu panička nechala napsat receptík na jeho prášky na epilepsii, ale co bylo taky důležité, zvážila ho a představte si, že váha ukázala 45,20kg, což je o celých 5kg míň než před měsícem a kousek. Sice to na něm není zatím moc vidět, ale je znát, že je pohyblivější a víc běhá. Dřív se jen pomalinku ploužil a teďka i sám od sebe popoběhne a je vidět, že ho ty procházky i víc bavěj (což se není čemu divit, ono to pomalinký plazení se po parku je fakt vopruz). Ne že by lítal celou procházku jako já, ale i takhle malý zlepšení je v jeho případě dobrý. Takže je vidět, že když se chce, jde to a my chceme, aby byl hubenej, takže ho prostě na těch 35kg dostanem i kdyby nechtěl.:-)))

Tak teď už jen aby všechny ty testy dopadly dobře a začnem zas trošku přidávat zátěž. Kvůli tomu mu taky panička pořídila kloubní výživu Alavis, takže z něj zas bude pejsek, kterej má radost ze života a ostatní hafani si z něj nebudou dělat srandu, že je jak mamut.:-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

týjofka :-)

Andulka,30. 1. 2008 17:33

Ahoj Bojárku, tak já ti taky chci moc pogratulovat k tvému hubnoucí úspěchu a jen co se panička uzdraví, nebudeš v tom sám!!!! Tak se drž a pusu, Andulín

díky:-)))

Majkýskovci,11. 1. 2008 12:37

Všem moc moc děkujeme za kladné hodnocení našeho snažení. Jen nevíme, co na to řeknou u páníčka doma. Tam to asi tak nadšený nebude. Maj nějakou utkvělou představu, že je mu takhle dobře. Ale to je nám šumák a vydržíme.:-) A taky doufám, že zas někdy spácháme společný výletík, abyste mohli na živo ohodnotit naší snahu.

Congratulation

Aneta a Šiva,11. 1. 2008 12:18

Tak i my moc moc gratulujem Bojárkovi ke shození a jsme si jisté, že to na těch 35 dostanete dřív než řeknem: "Bojar je hubenej" :P Jo a mimochodem, pro nás Bojar není mamutem, nýbrž chodící lavičkou... O:) Je to prostě citová záležitost... :D Néééé, děláme se legraci... :P

Taky gratulujeme :)

Sherry, Žaža, Mikey a Lilly,11. 1. 2008 12:07

I mi gratulujeme Bojárkovi k takovému pokroku a samozřejmě i paničce, že má tu výdrž :-) Věříme, že mu to moc moc prospívá, u nás něco málo zhubla Sherrka a občas už si venku i hraje :-) Tak jen tak dál Bojárku a paničko, budem vás sledovat :o)))

gratulujem

Benji,11. 1. 2008 10:26

Gratulujem Bojsovi k úžasnejm pokrokům, ta moje už taky možná nebude mamut, tak budou moct i s Bojárkem na trekk a nebduou tak funět:-).