Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrany Trója - 11.05.08

11. 5. 2008

Na dnešní obrany jsme dotáhli i páníčka, panička chtěla fotky, takže se můžete kouknout, jakej jsem trhač. Vzali jsme i Bojara, aby nebyl sám doma, ale když už tam byl, zkusil si to taky. A všechny překvapil.

Já šel jako první a kousal jsem standartně plně a s razancí. Sice jsem nechtěl na pauzu, ale musel jsem a abych furt neřval zavřela mě panička do transita. Ovšem všechno jsem slyšel. A jak tak poslouchám, kdo cvičí, slyším, že jde Bojar. Pro začátek na ručník, jako přetahovací hru. Docela mu to šlo, ale dost ztrácel soustředěnost a hledal myši. Ale na to, že to nikdy nedělal fakt super.

Po pauze jsem šel zase já, nemoh jsem se dočkat, tohle mě fakt baví. Kousat na rukáv, vyblbnout se, vybít energii. Prostě pohodička. Když odkousali další pesáci, dělali jsme kruhovku, aby se Bojar navnadil od ostatních psů. Mě držel páníček a měl se mnou docela dost práce. Panička se ujala Bojara, protože Pavel říkal, že bude lepší,  když jeho bude mít panička, že umí dobře psa nabudit a povzbuzovat i chválit. Jsem na ní byl docela pyšnej.:-)

Bojar si párkrát kousnul do ručníku, ale po chvilce zas hledal myši. Ovšem, když viděl mě, jak koušu na rukáv, trošku to změnilo jeho směr zájmu. Rukáv skončil blízko Bojara a on o něj projevil dost velkej zájem. Tak ho Pavel nabudil a Bojar se suprově zakous. Všichni koukali jak puci (a já teda taky), protože tohle by od něj nikdo nečekal. Hlídal si rukáv a dokonci i štěkal a skákal na Pavla. Bohužel to nemoh nikdo fotit, protože páníček držel mně. Ale věřte, že to bylo fakt neskutečný a Bojárek byl skvělej.

Když obrany skončily, páníček jel do Bauhausu svážet nějaký věci a my šli pěšky se Sannym domů. Ze začátku jsem moc hrát nechtěl, potřeboval jsem se vydejchat, ale za chvilku jsme zase řádili, jako vždy. Takže dnešní odpo bylo super a krásně jsme tím zakončili volníčkový dny.

fotky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář