Jdi na obsah Jdi na menu
 


Flyball - Letňany 10.05.07

10. 5. 2007

Dneska jsme, jako ostatně každý čtvrtek (pokud mě nebolej záda nebo není flyballový turnaj), jeli do Letňan na flyball. Už jsem se strašně těšil a panička neméně. Myslím, že tohle jí chytlo ještě víc než agi (když jsem teda ještě moh běhat). Je to fakt super adrenalin.:-)))

Petra s Maxem dneska nejeli, ale vyzvedávali jsme na Palmovce Nety se Šivou, takže naše obvyklá trasa proběhla zcela stejně. Šiva byla posazena vedle mě, a to já teda nesu velice těžce, když se mi na MOJÍ sedačku nakýbluje nějakej jinej pejsek. Ale asi si budu muset zvykat.:-( Budem teďka jezdit všude možně a vždycky nás pojede víc. Ale co, když pojedeme ve více než dvou, budu v kufru, kde je dost místa a dva pejskové se na tu sedačku taky docela vměstnaj, takže to snad nebude taková trága.

Dojeli jsme do Letňan, vystoupíme z auta a nikde nikdo. Kromě koliáka Jima tam ještě nikdo nebyl. Za chvíli se teda začali trousit i ostatní, ale trenérky stále nikde. Když bylo sedm, volala panička Míle, jestli není dnešní trénink náhodou zrušenej, když dopo pršelo, ale naštěstí nebyl. Jen doprava v Praze byla asi trošku "hustá".:-))) První dorazila Ála (která po víkendovém povzbuzování na Eager´s cupu jen sípala:-)), a otevřela nám kumbálek s proprietama, takže se mohlo začít aspoň se stavěním drah. Jenže najednou koukám, jak panička Obrazekněkam běží stranou a za chvíli přišla s takovejma krásnejma kšírečkama v národních barvách a s vlaječkama (na ty se panička těšila asi nejvíc:-)) a hnedle je na mě rvala. No, posuďte sami, jak mi seknou. Myslím, že jsou fakt SUPER!!! Jsou spešl na flyball a strašně lehce se zapínaj. Jen se přetáhnou přes hlavu a pod hrudníkem se zapne spona. Takže žádný protahování nohy jako u normálních kšírek. Jsou prostě vychytaný.:-)))

Pak se už šlo na odběhy. Štěkal jsem jak pominutej, protože 3 týdny bez tréninku je prostě děsně dlouhá doba. Po svých třech odbězích jsme se přesunuli k boxu a začali jsme běhat. Já první běhy ještě před překážkou, abych si na to zase vzpomněl, ale nakonec jsme dneska postoupili až za druhou překážku. Panička udělala i nějaký videa, takže se můžete těšit.

Když jsme odpočívali, tak nám (Šivě, Andymu a mě) Míla řekla, že z nás udělá nový družstvo a že Šiva a Andy už maj příští týden příjít do závodníků. Já teda ještě ne, přeci jen jsem na box běhal zatím jen dvakrát, ale prý to už taky nebude dlouho trvat. A že v září je mistrovství ČR a že tam bychom už mohli závodit jako družstvo (pokud to už nezvládnem na červnovej turnaj v Letňanech nebo na srpnový v Brně a Trmcích). No teda, koukal jsem (panička taky) s otevřenou tlamou (pusou). To by bylo totiž naprosto SKVĚLÝÝÝ!!! Tenhle sport miluju (panička taky) a když bych mohl už takhle brzo běhat na opravdových turnajích, to bych byl fakt šťastnej (panička taky:-)).

Pak jsme si ještě dali znovu běhy na box, fakt mi to dneska šlo, potom odběhy, pak paničky uklidily jeden shoot a mohli jsme jet domů. Šivu s Nety jsme vezli zas na Palmovku a Miriam s Andym jsme vysazovali na Ládví u metra. Od auta jsme to vzali rovnou jako večerní prochajdu a já si pak doma zalezl rovnou do pelíšku a krásně spinkal. Určo se mi bude zdát o tom, jak vyhrávám nějaký flyballový turnaj.

A ještě jedna fotečka v mých nových kšírkách.:-))) Jsem fešák, že jo?!?:-)

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář