Jdi na obsah Jdi na menu
 


Flyball - Letňany 14.06.07

15. 6. 2007

Včera jsme byli, po 14 denní pauze, flyballit a bylo to naprosto bezvadný!!! Poprvý jsme byli mezi závodníky a učili se běhat s dalšími pejsky v družstvu. S paničkou patříme do družstva Nimbus Hop Trop a budem se snažit všema packama být užitečnými členy.

Panička byla ze začátku trošičku zmatená, ale když jí to Míla vysvětlila, co a jak, chytla se a bylo to už OK. Běhám (zatím) na první pozici, což znamená, že startuju. Museli jsme si najít optimální vzdálenost a čas vyběhnutí, abych startovní čáru probíhal ve stejnou chvíli, jako se na startovacím semaforu rozsvítí zelená. Po třech pokusech se nám to relativně povedlo a měl jsem prodlevu snad jen sekundu (nebo aspoň tak to panička pochopila). Ale myslím, na to, že to byl první závoďáckej trénink, že mi to fakt šlo a ani panička mi to moc nekazila.

Ještě máme trénink příští čtvrtek a potom v neděli je už můj první turnaj. Panička prý počítá s tím, že to asi zkazím, ale musím se to naučit a náhodou mi to jde, takže když mě od ostatních pejsků (ti, co čtou pravidelně, vědí, že na větších psích akcích jsem trošku mimo) odreaguje házením balónku, což je u flyballu i příprava na běh:-), budu správně nažhaven a snad to všechno zvládnu tak, jako na tréninku.

Budu moc rád, když se na mě přijdete, do Letňan, podívat, i když jak znám paničku bude pěkně nervózní.:-)))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář