Jdi na obsah Jdi na menu
 


S Axou na Slapech - 01.06.07

3. 6. 2007

V pátek měla panička dovolenou, a protože už jsme dlouho nebyli nikde s Axou a ex-páníčkem, vymysleli nám super výlet na Slapy.

Panička šla dopoledne ke kadeřnici (nechápu, místo toho, aby se mnou od rána řádila v lese, jde si nechat udělat novej účes, drzost), ale pak jsme jeli metrem na Háje a tam už na nás čekala Axa s Jirkou. Nastoupili jsme do auta a vyrazili směr Slapy. Trošku jsme se sice zasekli v zácpě směr Jesenice, ale druhej pokus přes Modřany a Komořany už vyšel a my za chvíli dorazili na Slapy.

Páníčci měli hlad, takže se nejdřív chtěli najíst. No, super, ale najít na Slapech v pátek, chvilku po poledni, otevřenou hospu se ukázalo býti dosti náročné. Ale nakonec se zadařilo a dokonce měli i zahrádku, takže jsme šli ven. Za chvíli přijeli nějací lidé s pejskem staffordem, kterýmu se Axa moc líbila. No, samo, že jsem to tak nechtěl nechat, ale byl jsem umravněn paničkou a pejsek byl odveden na druhý konec zahrádky. Panička si prý náramně pochutnala (zase jsem nic nedostal, chjo) a ještě si dala dezert. Palačinky se zmrzkou. Nedostal jsem ani kousek. Hrůza.:-( Pak páníčci zaveleli k odjezdu, takže jsme zas nastoupili do auta a jeli směr Rabyně, blbnout na pláži. V pátek to teda s počasím nebylo zrovna ideální, ale nepršelo a sluníčko se taky občas objevilo, takže to nebylo zase tak hrozný. A jednu výhodu to přeci jen mělo. Téměř nikdo tam nebyl, takže jsme mohli řádit, jak jsme chtěli. Ex-páníček nám házel do vody létající talíř (který jsem nakonec rozkousal, takže panička bude muset kupovat novej, chichi):-))), "klacíky" a tak všechno možný, co jsme mohli nosit. S Axou jsme se výborně vyblbli, jak ve vodě, tak na břehu, takže páníčci mohli být maximálně spokojeni.

Jirka to teda na chvíli zalomil, ale panička nás stále hlídala, abychom nevyváděli moc velký neplechy, takže jsme prostě celej den byli neskutečně hodní.:-)

Kolem páté odpolko jsme se vydali zpátky do Prahy. Napapkal jsme se a šel spinkat. Byl jsem zcela znaven a utahán.:-))) Jen víc takových dnů.

Jak jsme si to s Axou užívali můžete kouknout ve fotečkách a videích.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář