Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vetřelec u nás doma

1. 4. 2011
Tak si představte, že panička na mě ušila takovou boudu a pár dnů máme doma malýho vetřelce a bohužel to vypadá, že tu už to malý stvoření zůstane. I když na to bych se tedy podíval. Ale hezky popořádku.
Páníčci mě i Jindru v sobotu 26.3. naložili do auta a jeli jsme na výlet do Teplic. Já na výlety jezdím moc rád, ale tenhle mě teda moc nenadchnul. Dojeli jsme totiž k místnímu útulku a tam si páníčci nechali přivést takový malý vychrtlý cosi a strašně se nad tím rozplývali. Aspoň, že nás s tím nechali i venku proběhnout, ale moc se mi to teda nelíbilo, páč to po mě držkovalo. Nicméně Jindra byl nadšen, páníčci taky, vychrtlina se taky netvářila, že je proti, takže mi jí po pár úředních věcech naložili do auta a jelo se zase domů.
Doma vetřelec udělal během hodiny asi tak 3 louže, 1 hromádku, takže jsem se radoval, že pomaže hnedka zpátky, protože tohle panička nesnáší, ale k mému překvapení vůbec nic neříkala, jen to uklidila a mrňous se tu začal roztahovat. Kdybyste ale viděli, jaká je to tlamička nevymáchaná a ještě k tomu drzá! Normálně mě komanduje a vůbec jí to není trapný. Já s paničkou bydlím 8 let a jsem o 25kg těžší, ale jí je to naprosto šumák.
I když musím říct, že nějaké ty výhody to přeci jen má, páč musíme chodit častěji ven, protože Amy (jak to vychrtlo páníčci pojemnovali) je průtoková a pořád čůrá a kadí. Škoda jen, že malý páníček má teďka neštovice, protože nemůžem chodit ven a procházky se omezily jen na vyvenčit a domů, ale příští týden už snad budem moct na chvilku do lesa vyrazit.
A další výhoda je, že začnem prý zase jezdit pravidelně na cvičák, protože Amy je ještě štěndo nevycválaný a potřebuje trošku zdisciplinovat.:-) A taky s ní má panička agi a coursingové plány, to jsem na ně fakt zvědavej. Ovšem je fakt, že prcek je proti mě docela klidnej, takže s ní to cvičení bude asi trošku snažší než bylo se mnou. I když jsem zvědav, kolik zkoušek bude mít. Já mám tři, tak schválně jestli mě dožene. :-)
Jako neříkám, že jsem z ní nějak nadšen, přeci jen je panička moje a nikomu jí nedám, ale na druhou stranu si myslím, že to bude fajn, mít takovýho malýho kámoše.

fotečky Amy
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář