Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veterina - 13.06.07

13. 6. 2007

Tak jsme byli, zase, na veterině ve Stodůlkách. Poslední dobou tam docházím docela pravidelně, protože mě zlobily docela hodně ty moje záda, ale už je to mnohem lepší. Absolvoval jsem léčbu kortikoidy, která mi dost pomohla a ještě k tomu dostávám (zatím 3x) pigáro Superanabolonu. Kdo neví, co to je, tak vám poradím. Tohle berou kulturisti (samozřejmě nezákonně), aby byli hroooozně velký. Já to ale mám legálně a pod lékařským dohledem (no, hlavně pod paničky dohledem, hlídá mě jak oko v hlavě). Takže až potkáte skoropointra s postavou namakanýho pitbula, jsem to já.:-)))

Nicméně léčba se mi před 14 dny trošku zkomplikovala, kdy jsme byli na cvičáku, byly i obrany a asi jsem si se zády nějak pohnul, protože jsem začal odlehčovat levou zadní tlapku, hůř se mi šlo do schodů a na paničku jsem ani nechtěl vyskočit, jak mě to bolelo. Ale, byl jsem celých 14 dnů v klidu, nic jsem nedělal (což je teda šílenej vopruz), ale pomohlo to a jsem (snad) zase fit. Aspoň to teďka tak vypadá. Nic mě nebolí, běhám zas jak srnka (prej spíš jak magor, říká panička, to je nějaký rychlý zvíře bo co?) a hlavně to vypadá, že jsem se zlepšil celkově, takže bych snad (ťuk, ťuk, ťuk paničce na hlavu) moh bejt déle v pořádku a panička by taky mohla ušetřit nějaký korunky, který teďka dává furt za veterinu a koupit mi něco moc fajnovýho. Sice ještě nevim co, ale já na to přijdu.:-) Dneska jak byla nadšená z toho, že jsem OK a taky, že nebude platit žádnou horentní sumu, koupila mi dvě balení Nutradylu, co mám jako prevenci na kloubíky a nechala tam něco přes osmnáct stovek.:-)))

Závěr je teda takovej (a snad vydrží co nejdéle), že za 14 dní dostanu čtvrtý a poslední steroidový pigárko a pak by měl být klid a mám se s tím poprat sám. Jsem mladej, silnej, tak to by v tom byl zlaťák, abych nebyl i zdravej. (zlatí retrívři prominou, ale stále je nemám rád):-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář