Jdi na obsah Jdi na menu
 


Artovo memoriálová prochajda 3. ročník - 25.10.09

12. 11. 2009

Konečně jsem byl puštěn ke psaní a jsem rád, že mohu napsat o procházce na počest mýho skvělýho kamaráda Artíka, který tu už s námi bohužel není.:-(

Paničky to dohodly na neděli 25.10. a trasa byla cca 10km dlouhá. Překvapivě s námi jel i páníček, což jsem fakt nečekal, ale uvítal. Myslím samo velkýho páníčka, páč malej s náma jezdí furt.;-)

Nebyla to moc velká akce, co se počtu účastníků týče, ale nám se to velice líbilo. A člověkům taky. Kromě našich páníčků a Lucky šly ještě Monika, Iveta a Ingrid. Krom očekávaných psů se přidal ještě maliňák Nelson. Překvapivě jsem ho ani moc nedusil, byl mi sympatickej.:-) Startovalo se v Podhoří a ještěže s náma šel páníček, páč se ujal kočáru s naším mistrem Jindřichem a panička si mohla užít prochajdu v klidu. Jenže samo zapomněla foťák.:-( Klasika.

Kromě jedné výměny názorů s nepříjemným pánem, kterému psi na volno zjevně dost vadili, ale paničky ho "ubily" argumenty proběhla prochajda naprosto v klííídku.:-))) Vyblbnul jsem se jak už dlouho ne. Bojárek se taky docela snažil a moc se nevzdaloval. A musím říct, že po dojití zpátky k autům jsem byl i docela unavenej. Následovalo ještě nezbytné pohoštění u Kolouchových na chatě, které bylo, jako vždy, famózní. Zbyli jsme tam poslední, jelikož páníček musel po šesté vyzvedávat v Benešově nějaký věci v rámci práce, tak by bylo zbytečné jet do Prahy a pak zpátky do Bene. Cestou zpátky jsme trošku improvizovali a museli najít alternativní trasu, páč z Benešova až k dálnici to všechno stálo. Takže jsme se projeli Jesenicí a pak přes Říčany jeli tak, jak jezdíme z chaty. Ač to byl docela náročný den a přijeli jsme domů pozdě, určitě stál za to a těšíme se na příští ročník. To už náš mladej bude běhat po svých, takže daleko nedojdem.:-)))

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář