Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ďáblický háj s Montym - 24.03.08

24. 3. 2008

Panička se asi pořád cítí zahanbeně kvůli tý sobotě, takže jsme ani dnes nezaháleli a šli na prochajdu a vzali sebou i Montyho. A jelikož v SO nevzala foťák, aby zdokumentovala to naše řádění, vzala ho dneska. Ale to jsem Montyho zas tak nemučil, ač jedna mučící se přeci jen vyvedla, takže určo si to dovedete představit.:-)

Prochajda byla, až na ty davy lidí, celkem v klidu. Jen jednou nastal problém, když jsme potkali pána se středoasiatkou. Měl jí teda na vodítku, to zas jo, ale taky měl plno blbejch keců, když se k ní Monty (pětiměsíční štěně!!!) přišel kouknout. Mě ani Bojara vůbec nezajímala, ale stejně měl pán připomínky, že nejsme na vodítkách a že kdyby to byl pes, sežere nás. Tak mu panička "mile" vysvětlila, že proto si nepořizuje do Prahy středoasiaty, aby nás mohla vodit na volno. Ale to bylo vše, jelikož ví, že s takovejhlema lidma, co vědí všechno nejlíp, se nemá absolutně cenu bavit, páč si stejně furt melou tu svou.

Ale to byl jediný škraloup na super prochajdě. Potkali jsme spoustu pejsků, hráli jsme, Bojar a Monty se vykoupali a celkově jsme si skvěle zablbli. Doufám, že zas někdy brzo půjdem s Montym ven, zatím ho mám rád, tak snad nám to zůstane i když dospěje.

mrkněte na fotky, stojej za to

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář