Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koupačka na Kosově - 29.06.08

30. 6. 2008

Včera jsme byli naloženi do tranďáčka a vyrazili směr Beroun. Bylo dohodnutý koupáníčko s Arwen a několika dalšíma pesákama, který jsme zatím neznali.

Když jsme dorazili k lomu Kosov, spojili jsme se s Monikou, zjistili, kde jsou a vyrazili pomalinku za nima. Panička už totiž nemá vůbec žádnou kondičku, takže se ploužíme jak šneci. Ale i tak jsme je docela rychle došli (to asi bude tim, že stáli na místě a čekali na nás) a my se mohli seznámit s pitkou Nikitou a maďarskou ohařkou Madlenkou. Madla je ještě mrňous, ale krásně švihlá a akční, takže si okamžitě chtěla hrát a blbnout. Pokračovali jsme dále k lomu, potkali několik dalších pejsků, ale už se těšili, až se budem moct vykoupat. Dorazili jsme k lomu a páníci se trošku zarazili z toho množství lidí, co tam bylo. Chvilku se dohadovali kam půjdem, abychom co nejmíň překáželi a nakonec jsme přebrodili kousíček zaplavený pláže a usídlili se na jediném volném místě vhodném pro tolik psů. Bojárek se okamžitě rozeběhl k vodě, páč je to kachna, ale velice rychle zmizel pod hladinou. Kousek od břehu totiž končil obrovský šutr a byla tam díra do hloubky, což nemoh vědět, takže běžel běžel a najednou hodil šipku pod hladinu. Vynořil se a vypadal dost zmateně, ale rychle se zorientoval. Panička se smála jak malá, jak jí to pobavilo, tak jsem jí to za chvilku předved taky, abych jí udělal radost. Ale pak jsme si už dávali pozor a skákali rovnou dál. Plaváníčko probíhalo suprově. Páníci nám házeli aportky a my běhali a plavali jak o život. Bylo to fakt skvělý. Za chvilku za námi ještě dorazil staffbulík Gucci s boloňačkou Sendy a páníky, takže nás tam bylo 7 psů. Páníci od ostatních pesanů si šli zaplavat, ale naši nee. Panička nemůže a páníček nechtěl jít bez ní. Takže nám házeli klacíky, hlídali Bojara, aby něco nesežral, páč když se vyplaval, chodil po břehu a cíleně hledal nějakou uleželou mňamku a fotili o stošest. Zdrželi jsme se tam asi dvě hodinky a pak vyrazili zpátky k domovu. Panička byla unavená z Lečounka a páníček toho v noci moc nenaspal, takže si chtěl jít lehnout.:-)

Sice bych tam vydržel i dýl, ale páníci zaveleli, tak jsme museli jít. Ale byl jsem rád, že jsme zase, po dlouhé době, někam vyrazili na pořádný vyblbnutí, takže po dojetí domů jsme odpadli a spinkali až do večera. Paničce snad už bude trošku líp, takže budem teďka podnikat častěji větší akcičky. Tak mi držte tlapky, páč mě už to doma fakt vůbec neba.

fotky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář