Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prochajda v Ďábličáku 16.10.07

16. 10. 2007

Tak dneska jsem byl, po velice dlouhé době, vzat na prochajdu k nám do Ďábličáku. A musím říct, že se mi tam fakt líbilo. Svítíčko slunilo, všude spousta klacíčků, spadanýho listí, ve kterým rád řádim a ani moc lidí tam nebylo. Panička vzala foťák, že udělá pár podzimních fotek, takže se i můžete podívat, jak je u nás krásně.

Sice jsme tam nepotkali žádného pejska, ale to jsem si vynahradil při cestě zpátky v parku. Jedna moc príma irská teriérka se mnou chtěla hrát a pak taky štěndo labrouše. Žlutýho, fuj. Já nevim, proč si ty lidi nemůžou pořídit jinou rasu a když už musej mít labradora, tak buď hnědýho nebo černýho?!? Proč zrovna žlutýho?!???? Děs a hrůza. Ale zatím to je malý miminko, takže dobrý. Ovšem kousek od něj byl už dospělej zlaťák. Panička už mě nestihla odvolat, protože pesan byl za smrčkem a nebyl vidět. Ale normálně jsem se překonal. Sice jsem k němu šel s čírem až nad hlavu a velice opatrně jsme se očuchávali, ale protože pejsek byl v klidu, tak jsem ho NESEŽRAL!!! Asi si to zapíšu do nějaký kroniky (žádnou teda nemám, tak budu muset založit), že dnes jsem se setkal tváří v tvář (no spíš tváří s ..... no, víte s čím) s velkým žlutým a nespapal jsem ho. Jsem prostě PAŠÁÁÁÁK.:-))) Pak už jsme šli teda domů a byl konec akčního dne.

Tak to byl zápisek z mojí dnešní venčící prochajdy a těšte se na víkend, bude se podnikat výletíček za Arwenkou do KD.:-)

dnešní fotečky

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář