Jdi na obsah Jdi na menu
 


Prochajda v Ďábličáku 29.04.07

29. 4. 2007

Dneska jsem byl s paničkou v Ďáblickým háji. Mám pocit, že panička se potřebovala uklidnit. Měla před tím "příjemnej" telefonát s páníčkem a pak jsme se hned sebrali a šli ven. Ještě jsme se teda vraceli, protože panička šla frajersky v tříčtvrťákách, ale venku zjistila, že je jí docela zima. Ale rychle si vzala dlouhý kalhoty a mohli jsme teda vyrazit.

Nic zajímavýho se cestou nestalo, ani žádnýho známýho pejska jsme nepotkali, takže žádná hra na babu a tak nebyla, jen jsme se pěkně hodinku a půl procházeli, panička mi házela šišky a klacíky a furt si něco brumlala pro sebe. Doufám, že se s páníčkem udobřej, protože já už teda jinýho nechci!

Cestou mi udělala pár foteček, abyste se taky mohli pokochat, jak to tu máme hezký a hlavně si osvěžit, jak já jsem hezkej.:-)))

Když jsme za tu hodinku a půl došli domů, byl jsem docela unaven, takže jsem šel spinkat. Měli jsme jít pak ještě za Axou, ale protože přijel páníček, nikam se nejelo. A naštěstí se páníčci usmířili, takže jsem to nemusel brát ani do svých pacek, protože to bych se na to podíval!!!

Takže sečteno a podtrženo, dnešek se fakt poved.:-)

 

Náhledy fotografií ze složky