Jdi na obsah Jdi na menu
 


Troja - 11.03.08

11. 3. 2008

Dneska s náma zůstala panička doma, ale teda nebyla s ní žádná sranda, prej jí bolela hlava či co. Skoro celej den jsme strávili v posteli, což teda nebylo zas tak špatný, ale na procházku přeci jen musíme. Když se z nejhoršího vyspala, mohlo se konečně vyrazit na pořádnou prochajdu. A teda zas musím říct, že se překonala, urazili jsme 11 km a bylo to moc príma. Prošli jsme Čimičák, přešli hlavní a dostali se na louku nad Trojou. Tam jsme potkali docela hodně pejsků, ale nejvíc nás asi zaujala smečka šesti vipetů. Tři šli na vodítkách a tři běhali volně. Moc s náma teda kamarádit nechtěli a štěkali na nás, hrdinové, ale Bojar je stejně musel jít zkoumat. Vypadal mezi nima jak Goliáš.:-)

Z louky jsme se dostali do malýho lesíčka a jím to, podél potoka, prošli až dolů do Troje k ZOO. U ZOO jsme se napojili na cyklostezku a po ní pokračovali až k Trojskému psímu útulku a kolem něj do Draháně. Už známou trasou jsme vyšli "kopeček" na pole, co jsou nahoře v Draháni a blížili se pomalu k Čimicím.

Cestou jsme potkali docela dost pejsků, dokonce i jednu policejní ovčandu, která s náma kamarádila a taky jednoho hracího dobrmana. Byl mu asi rok a moc krásně jsme si zaběhali a vyblbli se. Ale to se už začlo docela stmívat, takže jsme zamířili nejkratší cestou k domovu.

Procházka to byla prímová, ale je fakt, že za normálního pracovního nasazení paničky na tohle prostě v týdnu nemá čas. Škoda, tohle podnikat každý den, vůbec bych se nezlobil.:-)

A jelikož bylo moc krásně a panička vzala foťák, můžete se kouknout, jak jsme si to užívali.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář